Courses and events

Seminars and events

We believe that shared knowledge means added knowledge. That's why we hold seminars and arrange events about issues that concerns communication in all forms.

08 september event-image.jpg

Frukostseminarium: ”Allt du behöver veta om TikTok”

  • Organizer: Spoon & Trickle
  • Where: Åvägen 17F
  • When: Sept. 8, 2022, 7:30 a.m., 07:30 - 09:00

Varför ska just ditt varumärke synas på TikTok? Hur gör man för att lyckas på plattformen? Och finns det några konkreta lärdomar att dra från andra som redan har påbörjat sin TikTok-resa? Svaren på dessa frågor får du på Spoons och Trickles gemensamma frukostseminarium som hålls på Åvägen 17F den 8 september. Välkomna!

TikTok är Sveriges snabbast växande sociala plattform och har redan idag nästan 3 miljoner aktiva användare. Globalt är motsvarande siffra en miljard. TikTok är med andra ord långt ifrån en kanal för bara "ungdomar som dansar". Det är tvärtom en plats där ditt varumärke borde synas.

Men nya plattformar är ofta förknippade med många frågetecken. Är kanalen verkligen något för mitt varumärke? Finns min målgrupp där? Och hur når jag i så fall fram till dem? Under vårt frukostseminarium kommer därför Isabelle Börgesen, Digital Content Manager på Spoon, Fanny Troell, Content Distributor på Trickle, och Liv Tone Otterholt, Content Producer på Spoon i Norge, att gå igenom allt du någonsin velat veta om TikTok.

Isabelle och Fanny kommer att berätta om plattformen i sig och fördjupa sig i vilken typ av innehåll som fungerar på kanalen, samt hur du ska tänka kring distributionen för att nå ut. Liv Tone, som jobbat med den norska matvarukedjan Kiwis TikTok-resa i snart ett år, kommer att avslöja allt de har lärt sig under den här perioden. Vilka fallgropar har de råkat ut för? Och vad är egentligen nyckeln till framgång?

Vi tycker att detta ska bli superkul och hoppas att ni är lika taggade som vi. För TikTok i all ära, men att äntligen få chansen att bjuda in er till oss – och träffas live – är det allra bästa

(Det är begränsat med platser så först till kvarn gäller)

Registration

This doesn't seem right. Let's try again.

Tack för din anmälan!

Vi ses den 8e september!