Home page link.
Svenska Engelska

En modern byrå med grymma villkor

På Spoon jobbar vi nära våra kunder med varierande uppdrag. Vi gör allt från sociala medier-kampanjer och digitalt innehåll till strategi, analys och redaktionellt innehåll. Här arbetar bland andra redaktörer, content producers, planners, videoproducenter och strategiska projektledare. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg.

Lediga tjänster
  • Spoon är en kreativ och strategisk kommunikationsbyrå med kontor i Stockholm och Göteborg.

Att jobba på Spoon

Vi vet att vår framgång hänger på att våra medarbetare trivs, utvecklas och utmanas. Därför jobbar vi konstant med vår arbetsmiljö, med teambuilding, ledarskapsutveckling och kompetensutveckling. Vi mäter våra medarbetares nöjdhet regelbundet och är stolta över att ha så höga poäng. På Spoon har vi kollektivavtal och låg personalomsättning för vår bransch, och är glada över en personalstyrka med en blandning av trygg erfarenhet och nyförvärvad spetskompetens. Spoon är en mänsklig arbetsplats där kompetenta människor trivs och kan växa.

Ännu mer om Spoon

Praktik på Spoon

Varje år välkomnar vi på Spoon flera nyfikna praktikanter som tillför nya perspektiv och idéer. Inkludering och mångfald är viktigt och vi tar gärna emot praktikanter från utbildningar som förbises av andra kommunikationsbyråer. Varmt välkommen att söka din praktikplats hos oss – vi erbjuder alltid lön under praktiken!

Sök praktikplats

Spoons löfte om inkludering och mångfald

Vi vill skapa positiv förändring med hjälp av bra kommunikation, och även praktisera det vi predikar. Därför är vi medlemmar i det europeiska nätverket Diversity Charter, som involverar oss i frågor som berör mångfald och inkludering. Spoon kommer att fortsätta att skapa partnerskap med D&I-fokuserade (diversity & inclusion) organisationer, nätverk och frilansare. Vår ambition är att bidra till att skapa en större representation både på Spoon och i branschen i stort.

spoon_kommunikation

Missa inga lediga tjänster – sajna upp dig på vårt nyhetsbrev!