Home page link.
Svenska Engelska
Spoon Göteborg - en strategisk kommunikationsbyrå

Spoon Göteborg

Kommunikationsbyrå i Göteborg

Ta kontakt med en expert!

På Spoon i Göteborg har vi många experter inom olika ämnen som gärna hjälper dig med dina kommunikationsutmaningar. Läs mer om deras expertis och områden nedan!

Kontakta mig!

https://spoon.se/wp-content/uploads/2023/08/micke.jpg

Mikael Quick

Videoproducent

mikael.quick@spoon.se +46 72 244 66 63

Vill du bli snabbare och bättre med AI?

Micke kallas jag och är Spoons dedikerade AI-expert. Jag hjälper företag att ta fram sin AI-strategi och skräddarsyr även utbildningar.

I en workshop med mig bollar vi frågor som hur vi kan använda ai-verktygen i idéarbete och kreation, vilka processer som kan automatiseras och vilka verktyg som gynnar er verksamhet bäst. Allt som är AI, helt enkelt.

Låter detta som något även er organisation skulle ha behov av? Kanske behöver ni höja kunskapsnivån kring AI, generellt eller specifikt? Hör av er om ni vill prata AI och vilka möjligheter verktyget kan erbjuda!

Kontakta mig!

https://spoon.se/wp-content/uploads/2023/08/Lina.jpg

Lina Skafvenstedt

Creative Director

lina.skafvenstedt@spoon.se +46 76 177 61 47

Vill du ha effektiva lösningar?

Lina heter jag och arbetar kreativt med all slags kommunikationsprojekt på Spoon. Vi gillar effektiva lösningar och har kommit på olika kreativa sätt att återanvända tidigare producerat innehåll för nya syften. Vi kan göra mycket med det som redan finns – både med brandinnehåll men också mer redaktionellt content.

Vi tar gärna ett snack och ser kikar på hur denna filosofi kan appliceras på ditt uppdrag, oavsett om det är film, webb eller annat innehåll. Ibland blir lösningen faktiskt bättre än om det producerats nytt material från grunden!

Vi tror helt klart att man kan vara plånbokssmart utan att det drabbar kreativiteten. Låter det intressant? Kontakta mig!

Kontakta mig!

https://spoon.se/wp-content/uploads/2023/08/NiklasL.jpg

Nicklas Lärka

Videoproducent

nicklas.larka@spoon.se +46 72 221 11 05

Vill du göra bättre film?

Jag är Nicklas och arbetar med film på Spoon. I en värld där visuellt innehåll regerar, är konsten att skriva ett fängslande manus mer relevant än någonsin. Vi erbjuder en workshop utformad specifikt för inhousebyråer som vill skärpa sina färdigheter och ta sina filmprojekt till nästa nivå.

Genom en blandning av teori och praktik guidar vi er genom processen att omvandla idéer till verklighet, allt medan vi lägger fokus på era unika behov och mål. Ni kommer att få lära er mer om hur man skriver manus, hur man bygger upp en narrativ struktur, skapar bra dialog och hur man anpassar ert budskap till olika format och plattformar. Hör av dig om du vill veta mer! 

 

Kontakta mig!

https://spoon.se/wp-content/uploads/2023/06/Spoon-Hanna-Sjostrom-BW-600x664-1.png

Hannah Sjöström

Client Director

hannah.sjostrom@spoon.se +46 73 033 68 09

Behöver du hjälp med din LinkedIn strategi?

Jag är Hannah, digital strateg på Spoon. Visste du att LinkedIn i Sverige växer och att många unga har hittat dit? Har du koll på de senaste uppdateringarna på LinkedIn? Till exempel att LinkedIn inte premierar innehåll som länkar ut från plattformen? Eller att de erbjuder en uppsjö av nya sätt att posta innehåll direkt i kanalen?

Vi hjälper just nu flera företag att uppdatera sina LinkedIn strategier för att maximera nyttan på plattformen och för att hjälpa dem att nå ut med sina budskap. Vill du veta mer? Ring så surrar vi om era behov!

Kontakta mig

https://spoon.se/wp-content/uploads/2023/06/sanna_kindmark.jpg

Sanna Kindmark

Agency Director, Göteborg

sanna.kindmark@spoon.se + 46 70 260 03 64

Kommunikationsbyrå i Göteborg

Välkommen till en av landets äldsta – och trevligaste! – kommunikationsbyråer. Vi hjälper företag med reklam och marknadsföring, kommunikationsstrategier, videoproduktion, sociala medier och mycket annat! I dag arbetar 40-talet medarbetare i våra lokaler i Gårda, ett stenkast från Scandinavium.

Videoproduktion i Göteborg

Vi producerar mycket video och annat rörligt material, så här hittar du många videoproducenter, produktionsledare och kreatörer. Vi jobbar också med digitala projekt i flera kanaler, strategiska uppdrag, print och innehåll för webb.

På Spoon i Göteborg är vi vana vid att arbeta med stora B2B-bolag som verkar på många marknader i världen, men vi arbetar även med offentliga organisationer och B2C-företag som vi stöttar med kommunikation i flera olika kanaler.

Spoon har funnits sen 1989 i Göteborg

Spoon har funnits i Göteborg sedan 2014, och några av er kanske minns att det i begynnelsen hette Tidningskompaniet? Tidningskompaniet grundades i Göteborg redan 1989, så vi har jobbat med kommunikation och content marketing i över 30 år.

Du är varmt välkommen att hälsa på oss, vi har flera fina mötesrum där vi kan vara kreativa tillsammans!

Här hittar du alla våra medarbetare

Spoon Göteborg

Åvägen 17F
412 51 Göteborg
Sweden

Öppna karta