Home page link.
Svenska Engelska

Så hjälper vi dig att nå ut

I korthet: Vi hjälper våra kunder att nå framgång, en kommunikationslösning åt gången.
Lite längre: Vi tar hand om hela kommunikationsresan – från strategi till distribution. På vägen dit är vi lyhörda, proaktiva och gillar att hitta nya vägar tillsammans.
Lite kortare igen: Vi gör kommunikation som känns.

Våra expertområden

Hur vi gillar att jobba

01. Strategi

Bra kommunikation är ingen slump. Med hjälp av insikter skapar vi en strategi – oavsett kanal. Ett tydligt mål och en gemensam plan skapar förutsättningar för att lyckas.

02. Kreativitet

När vi vet vad som ska uppnås, är det lättare att vara kreativa och skapa ett koncept som slår igenom. Vi älskar att producera något oväntat!

03. Effekt

Vilken effekt har kommunikation om ingen ser den? Nära noll. Självklart jobbar vi med mätning, uppföljning och ständig optimering.

Vad är din utmaning?

Vi löser den tillsammans!

Kontakta oss

150 medarbetare i Norden och England

När vi inleder ett nytt samarbete sätter vi ihop ett team som kan lösa er specifika utmaning. Exakt vilka kompetenser som behövs varierar beroende på uppdragets art. På Spoon jobbar bland annat strateger, redaktörer, social media managers, innehållsexperter, copywriters och designers. Vi kan lösa de flesta uppdrag, och när vi behöver kallar vi in hjälp från våra systerbyråer inom PPP-nätverket där ytterligare specialkompetens finns. Vi har fem kontor i Norden och ett i London.

content creator, innehåll för sociala medier, videoproduktion, B2B, B2C