Home page link.
Svenska Engelska

Uthyrning av konsulter

En flexibel bemanningslösning

Kontakta mig

https://spoon.se/wp-content/uploads/2023/08/Spoon_Stockholm_Rob.jpg

Rob Hincks

Client Director

rob.hincks@spoon.se +46 76 195 54 71

Bemannings– och kommunikationsbyrå

Spoon Inhouse är ingen vanlig bemanningsbyrå, vi är också kommunikationsbyrån Spoon. Vi vet inte bara vilka utmaningar du står inför, vi jobbar dessutom själva med samma utmaningar dagligen tillsammans med våra kunder. Därför kan vi med gott samvete kalla oss specialist på bemanning av konsulter inom kommunikation och marknad.

Tillgång till hela Spoons kompetens

När vi hittar rätt konsulter till våra kunder har vi tillgång till all den spetskompetens som finns inom Spoon och vårt byrånätverk People People People, PPP. Vi har också ett stort externt nätverk av frilansande konsulter som vi jobbar med regelbundet. En annan styrka är att våra konsulter alltid har hela PPP som bollplank och kunskapsbank.

  • videoproduktion_spoon_gbg
  • kommunikationsbyrå B2B och B2C, reklambyrå, strategisk byrå, webbyrå
  • content creator, innehåll för sociala medier, videoproduktion, B2B, B2C

Flexibel lösning – dedikerad tid

Eftersom vi vet att roller som efterfrågas och kompetenser som saknas kan se olika ut från månad till månad, kan vi alltid snabbt anpassa bemanningen efter ditt varierade behov. Både när det gäller tid och kompetenser. Våra konsulter jobbar med våra kunder från några timmar i veckan till heltid. Vi kallar det dedikerad tid.

Vår process – snabb och träffsäker

När våra uppdragsgivare kontaktar oss är det ofta bråttom. Helst vill de ha en konsult igår. För att säkerställa att vi snabbt hittar rätt konsult för uppdraget följer vi alltid vår process där vi noggrant identifierar kundens
utmaning, matchar den med lämpliga konsultprofiler vars cv uppdragsgivaren får ta ställning till. Slutligen vill uppdragsgivaren ofta intervjua kandidaterna innan beslut fattas. Eftersom våra konsulter är medarbetare inom PPP eller frilansare som vi jobbar med dagligen är processen snabb och träffsäkerhet. Under pågående uppdrag har vi löpande uppföljning med både konsulten och uppdragsgivaren.

Behöver du hjälp med bemanning?

Kontakta oss så hittar vi rätt kompetens för era behov

Kontakta oss