Home page link.
Svenska Engelska

Skanska

Från tidning till konverterande nordisk webb

Kontakta mig!

https://spoon.se/wp-content/uploads/2023/08/Spoon-Carolina-Werner-BW-600x664-1.png

Carolina Werner

Project Manager / Client Director

carolina.werner@spoon.se +46 70 715 64 76

Vårt uppdrag:

Från tryckt tidning till onlinemagasin och slutligen en sajt för hela Norden. Med kommunikationskonceptet ”Flervärden” såg Skanska Commercial Development Nordic stor potential att ännu mer kraftfullt än tidigare kombinera innehåll om framtidens arbetsplats med konvertering gällande sina kommersiella fastighetsprojekt. Detta både för den svenska och övriga nordiska marknaden.

Spoon utvecklade tillsammans med OhMy webbplatsen, där både UX, copy och KPI-ramverk ingick i uppdraget.

Övergripande mål:

Att skapa en konverterande webbplats för Sverige, Norge, Danmark och Finland som stärker Skanska CDN:s position som en lokal aktör med nordisk närvaro. En webbplats som skapar leads och som med hjälp av sitt engagerande innehåll samtidigt stärker varumärket som en thought leader inom framtidens arbetsplats, med potentiella hyresgäster som primär målgrupp.

Vad säger kunden?

“Vi bad Spoon om hjälp med att etablera Skanska Fastigheters digitala närvaro under våren 2023. Under projektet har de visat en unik förmåga att lyssna, förstå och på ett väldigt fint sätt möta en komplex blandning av behov och intressen hos oss som kund. Med en kombination av projektstyrning, teknisk skicklighet och kreativitet har de levererat lösningar som är både innovativa och praktiskt genomförbara. Deras snabba respons och flexibilitet har varit avgörande i projektets framgång. Vi uppskattar verkligen deras engagemang och resultat och rekommenderar Spoon för alla som söker en kvalificerad partner att jobba arm-i-arm med mot en utvecklad digital närvaro."

– Arvid Norman, HR and Communications, Skanska Commercial Development Nordic

Detta gör vi för Skanska Commercial Development Nordic

 • Webb

  Contentplan, innehållsproduktion, publicering, SEO och SEM

 • Nyhetsbrev

  Digitalt månatligt nyhetsbrev, planering och produktion. 

 • Internkommunikation

  Ett urval av innehållet anpassas för en intern målgrupp inom Skanska.

 • Sociala medier

  Contentplan, löpande produktion, publicering och distribution.