Home page link.
Svenska Engelska

Visuell branding & design

Design och formgivning som gör nytta

Kontakta mig

https://spoon.se/wp-content/uploads/2023/06/Spoon-Kajsa-Schwedin-BW-600x664-1.png

Kajsa Schedwin

Creative Director

kajsa.schedwin@spoon.se +46 70 235 11 91

Visuell branding & design

Allt du ser omkring dig är design – men är den bra? För oss gör bra formgivning nytta, utöver att bara vara dekorativ. Bra design har ett tydligt syfte, som att förklara något till synes obegripligt, eller så inspirerar den till aktion. Ibland bjuder den upp till dans och kanske lockar till köp.

Formgivning som gör nytta

På Spoon har vi lång erfarenhet av att jobba med formgivning och design för flera olika typer av kunder – bra design gör alltid nytta. I dagens digitala landskap är bra design dessutom viktig för att kunna nå ut, och för att kunna konvertera målgrupper.

Art director, 3D-kreatör eller creative?

På Spoon hittar du en bred flora av grafiska formgivare, art directors, varumärkesutvecklare, designers, illustratörer, 3D-kreatörer och creative directors. Vi arbetar gärna iterativt och samskapar i kollaborativa verktyg, där olika designers får bidra med sin expertis och erfarenhet. Så gör vi för att lyfta fram varje individs styrkor och för att få varje projekt att bli så bra som möjligt.

Visuell identitet, UX-design och designkoncept

Vi verkar inom alla aspekter av design och levererar allt från visuella identiteter och UX-design för webb, till digitala mässor, merchandise och i princip allt annat. Bland våra uppdrag märks också formgivning av tidningar och magasin, designkoncept för rörliga format, sociala medier, formgivning av presentationer, loggor och printmaterial. Våra designers, kreatörer och formgivare rör sig sömlöst mellan olika distributionskanaler.

Lyft ert varumärke

Vi hjälper er med design och formgivning

Kontakta oss