Home page link.
Svenska Engelska

Videoproduktion & motion design

Rörligt berättande som berör och engagerar

Vill du prata video? Kontakta mig!

https://spoon.se/wp-content/uploads/2023/08/NiklasL.jpg

Nicklas Lärka

Videoproducent

nicklas.larka@spoon.se +46 72 221 11 05

Videoproduktion för alla kanaler

Vill du berätta något på ett effektivt och engagerande sätt? Då finns det inget som slår rörligt. Film förmedlar både känslor och budskap – det berör och engagerar. Oavsett om det gäller ett snabbt klipp på sociala medier eller mer djupgående material i en företagsfilm. På Spoon har vi lång erfarenhet av videoproduktion och av att skapa rörligt som berör på djupet.

Inkludera video i kommunikationsstrategin

Idag har video och företagsfilm blivit allt mer tillgängligt och kostnadseffektivt. Och andelen användare som konsumerar videoklipp bara ökar. Genom att inkludera video och rörligt innehåll i kommunikationsstrategin kan företag och organisationer öka sin räckvidd och skapa starkare kopplingar till sin målgrupp.

Från storskalig videoproduktion, till mindre kampanjproduktioner och avancerad 3D. Vi hittar bästa lösningen för era videobehov.

Rörligt innehåll är engagerande – och skalbart

Ska man skratta när man tittar? Eller kanske röras till tårar? Film berör och kommer nära. Med rörligt material kan vi sprida kunskap, påverka åsikter och väcka känslor hos en bred publik. Video och rörligt innehåll är lättillgängligt, engagerande och effektivt. Dessutom är det skalbart och kan vara oerhört kostnadseffektivt. På Spoon har vi lång erfarenhet av video och animation. Vi är vana vid att jobba med allt från B2B-kommunikation för större bolag som behöver internationella lanseringsfilmer, till B2C-företag där vi gör snabba klipp för TikTok.

Videoproduktion för sociala medier och webb

Det finns tusen sätt att kommunicera rörligt. Vi kan använda 3D och motion design för att skapa fantastiska visuella effekter och animation för att förklara abstrakta eller komplexa företeelser på ett enkelt och underhållande sätt. Vi kan skapa olika koncept för att förmedla budskap med film; en studioproduktion, en Youtube-serie eller en casefilm som verkligen berör. På Spoon jobbar producenter, regissörer, filmare, klippare, animatörer, 3D-artister, motion graphic artists, designers och illustratörer. Först ramar vi in era behov, sedan skapar vi en strategi och skräddarsyr ett team som bäst löser era utmaningar.

 

  • Spoon video team
  • videoproduktion, företagsfilm, livesändningar, klipp till social medier
Behöver du hjälp att lyckas med video?

Kontakta oss så sätter vi igång ett kul projekt

Kontakta oss