Home page link.
Svenska Engelska

Digital strategi & SEO

Hjälp era målgrupper att hitta rätt

Kontakta mig

https://spoon.se/wp-content/uploads/2023/06/oscar.jpg

Oscar Levy

Client Director

oscar.levy@spoon.se +46 72 856 39 84

SEO – en viktig del i inbound marketing

Med Spoon som SEO-partner får du mer än bara länkar och generiskt content. Våra SEO-specialister är experter på att få ditt innehåll att ranka högt hos sökmotorerna – och samtidigt skriver de initierat för din målgrupp. Med vår redaktionella bakgrund sätter våra digitala strateger alltid ljuset på dina användare – vilket är i linje med Googles senaste algoritmuppdateringar. Vår modell har alltid varit att verkligheten överträffar dikten. Det gäller även inom SEO och digital strategi.

Strategi och taktik för SEO

Att jobba med sökmotoroptimering är A och O i dag när det gäller digital kommunikation. På Spoon arbetar vi som vilken SEO-byrå som helst, med den stora skillnaden att vi tänker redaktionellt. Vi börjar med grundlig research när det gäller sökord, gör en analys av dem och skapar sen en tydlig SEO-strategi. Våra erfarna redaktörer och UX- copywriters kan sen förvandla all data till kvalitativt innehåll – eller SEO-optimera det innehåll som redan finns på din webb.

Digital innehållsstrategi & webbanalys

Ska du bygga en ny hemsida? Eller dra igång ett nyhetsbrev? På Spoon får du tillgång till flera erfarna projektledare och digitala redaktörer som kan hjälpa dig att sätta upp en tydlig och effektiv innehållsstrategi för webben. Vi ser till att innehållet på din webb blir riktigt vasst (vi har copywriters, content creators och UX-specialister på plats) och – också läst av användarna. Med hjälp av en digital kanalstrategi, alltså en plan för vilka kanaler som passar bäst för ditt innehåll, kan vi dessutom förfina distributionen. Sen följer vi upp, mäter hur materialet når ut och tar hand om er webbanalys.

CRM & digitala nyhetsbrev

Våra digitala contentspecialister kan hjälpa er med era nyhetsbrev, allt från att fylla dem med bra innehåll och relevant copy, till själva utformningen. Att skapa nyhetsbrev med hög öppningsgrad och hög CTR är möjligt om ni har en tydlig strategi. Vi kan också hjälpa er med personaliserad contentproduktion för CRM och vi har erfarenhet av att jobba i flera olika CRM-system. Med bra och tydliga mallar kommer man långt.

Få ut det mesta av era digitala aktiviteter

Låt oss prata smarta lösningar

Kontakta oss
Fler case