Home page link.
Svenska Engelska

Sociala medier & influencer marketing

Hur vi skapar ett bättre flöde

Kontakta mig

https://spoon.se/wp-content/uploads/2023/06/Spoon-Yrla-Lockner-bw-600x664-1.png

Yrla Lockner

Head of Social Media

yrla.lockner@spoon.se +46 70 579 02 61

Så skapar vi effekt

Sociala medier är en självklar plats att synas på, för alla branscher. Men att sticka ut och göra skillnad är inte fullt lika enkelt. Så hur gör man det då? För oss innebär det att ha strateger, kreatörer, någon som sköter de betalda kampanjerna, och en och en annan influencer. Sen är vi i hamn. Vi drivs av datadrivna insikter, skarpa resultat och att se varumärken växa. Så låt oss göra det tillsammans.

Strategi för sociala medier

Våra strateger kombinerar datadriven analys med research för att ta fram grundliga insikter som går i linje med er varumärkesposition – och som samtidigt tar hänsyn till vad ni vill åstadkomma. Vad ska ni göra, när och med vilken typ av innehåll? Vilka vill ni nå? Finns det KPI:er? Så många frågor, men lugn, vår expertis är att ta fram svaren. Stort eller litet, lång eller kort – vi skapar en stabil strategi för alla era sociala medier.

Innehåll till sociala medier

Oavsett vilken plattform som ni vill synas på, så hjälper vi er att skapa innehållet. Stora uppdrag eller mindre uppgifter – det spelar ingen roll, vi ser alltid till att kreativiteten står i fokus. Vi kan hjälpa er med allt från att skapa ett slagkraftigt koncept till att animera annonser. Kort sagt – vårt mål är alltid att skapa effekt.

Distribution och influencer marketing

Vill ni ha största möjliga effekt av ert innehåll? Det löser vi genom att sätta upp en distributionsplan som gör att vi når rätt målgrupp, tillsammans med rätt innehåll, optimerat för att ge rätt resultat. 

Vill ni kanske också att vi ska hitta profiler och hantera era influencersamarbeten? Kul! Vi tror nämligen på kraften av verkliga historier och genom att hitta rätt influencer kan vi skapa största möjliga värde för både er målgrupp – och för ert varumärke.

Vill ni ha effekt i sociala medier?

Vi hjälper er med allt från strategi och produktion till performance

Kontakta oss